mumble mumble~

1am - 
Abiskan decorate cuppies Tina.Best betol dia dpt mak prihatin.Rasenye tiap2 tahun mmg tak miss  Kak   Anis belikan cake celebrate bday dia.What a great childhood she had.


2am -

Pusing kiri,pusing kanan.Susah betul nk lelap mata.memacam dlm kepala otak tak release.Pasal keje,pasal personal.Haisshhh esok kena amek pil tido dr doctor ni.Dah seminggu tiap2 malam mcm ni.Lelama tinggal mata ngan gigi aku je yg besar.Nak kate stress sgt tak jugak,nak kate takde masalah pon tak.Cume I'm not good at telling people my problem kot.Being the eldest in the family has trained me to be independent and act strong no matter how hard it is (walau pun the truth is i'm not good handling prob at all).Lelama jd habit yg tak baik.The grudge held in and remain there.Pastu emosi tak stabil.
Ada masa rase cam nak tikam je org yg buat aku bengang.Aku tak normal kan??Aku gile kot.Tula tu,tgh consider nak jumpe psychiatrist. 


2.30am - 
Last aku igt aku tgk jam.pastu zzZZZzzzzzz...

4am-
Terjaga.Gile ar mimpi kena kejar hantu.Sial btol hantu tu aku tendang pon takmo blah gak.Pastu takleh tidu balik,so turun tgk tv.I switched on the tv.AXN-layan CSI,Numbers.Pastu ZZZZZzzzzzzZZZ..


6am-
Sedar2 tak lame pas bukak mate baru alarm tepon aku bunyi.Aiseh,slalu camtu.Hampeh btol.Aku ke yg kejut alarm tepon ke tepon yg patut kejut aku.Hisshhh *grumpy mode*
 Tak lame pastu azan subuh.Aku tarik selimut balik.Siot je bukan nak bgn semayang...aku pon hanyut..

6.30am-
Aku terbgn terus duduk.Igt dah terlepas subuh.Aku igt lg ustaz kate kalo tak semayang subuh,selimut yg kite tarik sambung tidu tu umpama kulit babi jijiknya.ewwww geli.

7am-
Aku on laptop kesayangan aku.Besfren aku la kirenye.Nangis,ketawa tanpa berckp-dia la teman aku.
Pastu aku termenung dpan laptop terkebil kebil tunggu berukband aku lemps gile connect.Dia pon baru bgn semayang subuh ke?Konon plan nak join Kak Anis tgk persembahan Tina.Sekali virus  M menular,aku ckp ngan Kak Anis kang dh siap roger aku anta cuppies.Aku pun tunggu tunggu tunggu..


9am-
Kak Anis dah siap.Soh aku anta cuppies kat dia.So aku pon F1 ke section 18.Sib bek ade google map.tak sesat pon hehe.Suke!Pastu aku balik...rase cam nak tidu tp cam tak reti nak sambung tido.Keje dah la belambak.Utang gambar ngan Geg,huhu sori tuan.aku drag jd drama queen keje jd tangguh :P
Petang kang meeting lg ye Encik Geg. 
Semangat2.Semoga tuhan melancarkan segala-galanya.Yg aku tau ape yg dah ditakdirkan oleh Dia itu sentiasa terbaik utk aku.Oh Tuhan,aku berusaha dgn segala kudrat yg Engkau kurniakan dan aku pasrah ape pon yg telah Kau aturkan utk ku.Ameen


p/s:Dedication buat Geg,kalo ko bace entry ni.Mekaseh wei.Ko mmg kawan yg superb.Aku igt ape ko ckp "through out obstacles,there are miracles".Kembang la idong kau.Poyo! haha



Takde pic kat entry ni.Malas~





7 comments:

gegrocks said...

berkali-kali aku baca petikan dibawah sekali....warghghghhg...blushinggg!!!

Golden Heritage said...

i'm appreciate with ur penat lelah wat kek ..ni...thnx so much my ...dear..this 4 my lovely daugters.next time sara lak..hehehe..

Nazz said...

geg:poyo.dah kate dah.plz la geg,stop it geg haha

golden:isk its ok la kak.ur satisfaction is my priority
(sori geg ni biz aku so kena ckp my priority,next time kite at our priority plak k :))

f.a.r.a.h said...

insomnia is d best word for u and me! haha!

everyday i sleep at 6am. damn!

Nazz said...

farah: huuu tula pasal darling.6am sleep is my history kot.i stil remember waking up til 7 to finish up the studio project n ended up tetido rite after done with the work and sedar2 missed the class.mengong! haha

skang kena paksa gak tidu coz next day is alwaz important to finish up the workload.

u too darling must force urself to rest.take care ok :)

f.a.r.a.h said...

i da ade improvement sket. tdo at 3am. haha.

now im forcing myself not to sleep during d day. if x, abes la i x tdo malam tuh. wuwu. ;)

Nazz said...

farah:ohooo i mmg tak pandai tido siang.moreover,siang mmg byk keje kena settle.tak sempat nak nap.

but these few days i have too many things to handle,so letak je kepala within 5sec dah gone dah.ahahah nobita pon kalah :P