Entry Tenggelam Timbul

Rindu aku? Tak rindu pon takpe.Ade aku kesah?? Aku pun rindu nk blogging,tp mood takde,rase takde dan yg paling penting mase takde :(
Malam ni aku gagahkan jugak menulis.Hmm ape yg dh byk missed utk jadikan entry yg baik eh??
Macam biasa la aku sibuk ngan tugasan dan tanggungjawab harian yg aku pikul setiap hari.Makin hari makin berat.Aku pon dh makin berat (kot) ekekeke ape tak nye,keje asek jln sane sini..pastu makan makan makan :D

Takpe,yg penting happy.Kang dah tua byk penyakit kena pantang makan itu ini kan.So time muda-muda ni cube la ape yg bole.Yang penting happy.Ye dak?

8 - 12 June : Aku ke Bandung.Masa tu tgh heboh pasal Peterporn kat sane.Aiseh spoil la mamat ni,apsal la wat keje camni tak reti simpan.Tak sure time tu Mesia pon trus heboh pasal ni ke tak.Kat sane aku jalan sampai tak cukup tanah.Tidur asal hilang ngantuk je.Duit bawak satu kontena poonn habis.Dasyat gile godaan syaitan kat sane..Tapi puas hati kot.Bandar aku redah sampai ke hutan simpan pun aku jejak.Ape je aku tak naik.Taxi Bluebird? Taxi Garuda penipu? Taxi Putra keta mesia?? Angkut2?? Jalan kaki naik jejantas cam nk roboh pon aku naik tau!!



Shopping jgn ckp la..syurga.Kelakar bile igt aku n the gang sampai kat Pasar Baru sharp 8.30am (kedai pon tak bukak lg) and balik after 5.30pm.Bukan balik sbb penat tp sbb kedai dh tutup.Trust me,kalo kedai tu bukak sampai mlm,sumpah kitorg camping je kat situ ekekeke



Pastu acara turun Kawah Domas,mmg best gile.Mmg fresh air gile..rugi kot sape pegi sane tak turun.tak pegang sulfur ngan air panas tu sendri.Right after that,kitorg mkn kat Kg Daun.A simple exclusive and all-natural basis restaurant.Mahal tapi puas ati.Sbb lepas mkn kitorg tidur kat pondok tu kot.Mcm mkn situ dpt bilik free bahhaaha.Makan kat bandung mmg terbaek compare to Bali.Takde la tersekat nafsu perut aku kan.sume halal.Tinggal lalu nk bedal dgn tak je.hihi~



Sume sume best.Tp yg paling penting aku puas shopping ape aku nk! Zara,Topshop,Burberry..u just name it.I'v got it all! And yeah am goin again,with more money n empty credit cards this time!! 







6 comments:

nihadriz said...

woiiiii...gi bandung tak ajakkkkkkk...

Cherrie Pie Sweety said...

Yang..bestnya.. cepat list out all shops yang ada zara and all branded items tu..i nak pegi this NOv.. hehehe..

f.a.r.a.h said...

hahaha. i penah dalam situation mcm u. takleh tahan nafsu wehh. hebat sangat godaan kan? kan?

anyway nazz, u nye shirt putihh tuh smart la.beli mane eh? ;)

Nazz said...

niha:haha perlu ke aku ajak ko?? org darah manis kena dok umah diam2 weekk :P

cherrie:nnt kite kasitau ek :)

farah:babe! rindu hihi :D susah no nk tahan godaan kalo yg dok keliling pon same je menggoda ahaha.alaa it was long time ago,rasenye beli kat kdai2 baju biasa je.i think its a man shirt.bukan bj pompuan.i know,call it weird..i am hehe

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site www.blogger.com
Is this possible?

Nazz said...

anonymous: r u for real babe?or its juz a major joke?? haha