24hours pass like 24sec

Aku bz gile babi [mcm ayat biasa entry aku] babi pon  tak gile camnih.pagi2 sekarang bile celik mate diikuti dgn semangat membara berapi api.excited nk pegi umah baru.rutin aku,paling kurang pon 2 bakul brg2 aku akan anta ke rumah baru.pastu baru tenang jiwa raga nk buat benda lain.aku pon tak sure aku wat keje bodo ke ape.budget konon brg2 yg naik lori tu biar tinggal almari buruk ngan bookshelf yg belambak je [since aku beli katil baru].nk jimat cost,sbb lori sekarang kire per trip weh.mahal giles.last time aku pindah dulu kena rm300.terkejut beruk membayar.

at the same time i'm damn bz with preparation to launch my new biz,e-boutique.saje tuka angin :P

harap2 2-3 hari ni dah leh launch.arghh.berat badan naik turun.pasal stress ngan kesibukan yg melanda.balik umah tido flat tak hengat.kalo bom jatuh pon aku rase dah berkecai badan,org pon tak jumpe mayat aku haha.

chinese new year sgt menggembirakan kot.aku akan mengajar sekelas wanita wanita senior utk baking class.dah setahun kot diorg request.tp aku asek bz je.hoyeah ~  ^_^  ::excited::
 but whatever it is,despite kesibukan aku,aku hepi kot,excited,positive~tak sempat nak pk yg negative.to those who are still with me,thx for alwaz being with me,supporting.i know i;ve been a jerk sometimes.but those loves have made me stronger,everyday muaahhhss~

 

  

aku pon tak sure ini keje ke berhoyeah-hoyeah
credit to geg [as usual dia dibalik lensa mahalnye :)]

4 comments:

Anonymous said...

amek picha yah yah yah:mijie:

f.a.r.a.h said...

mane2? i nak jd ur 1st customer. hehehe. anyway, bsnes ape babe?

f.a.r.a.h said...

bile nak stat bisnes nazz? im waiting!

Affiq Artisme said...

Wahh da ade boutique...hoyeah hoyeah!!